B4 Spedition Services

La drum lung ai nevoie de un partener de încredere. Pentru noi călătoria este la fel de importantă ca și destinația. Cu o experiență de 15 ani în transport internațional, am decis să pornim propria aventură, acasă, pe meleagurile natale. Am ales să importăm cunoștințele acumulate în afara granițelor pe piața din România pentru că, în final, toate drumurile duc acasă. Așa a luat naștere B4 Spedition Services, un business românesc, susținut de un staff calificat și gata să ofere în orice moment consultanță și suport în toate etapele transportului.

Echipa noastră este specializată în transportul de mărfuri generale, periculoase (ADR), vrac sau paletizate, cu soluții personalizate și consiliere pentru alegerea variantei optime pentru nevoile companiei tale. Oferim servicii de transport intern și internațional, distribuție, livrare în 24h pe teritoriul național și 48h internațional, disponibile 24/7. Asigurăm manipularea materialelor de construcții în depozite sau pe șantiere cu ajutorul camionului cu macara.

Vrei mai multe detalii?

Daca dorești mai multe detalii sau vrei să ne lași un feedback, ne poți scrie pe formularul de contact sau direct pe adresa de email lucian@4spedition.ro.

Promptitudinea, respectul, calitatea și profesionalismul sunt motoarele companiei B4 Spedition Services. Evoluția echipei noastre și parcursul fiecărui membru în parte sunt primele garanții pentru dezvoltarea unor parteneriate de succes alături de clienții noștri. Susținem dezvoltarea personală și perfecționarea continuă.

VALORILE NOASTRE

Despre Noi

AVANTAJELE CĂLĂTORIEI CU B4 SOLUTION SERVICES

Compania noastră oferă posibilitatea integrării transporturilor cu servicii conexe. Astfel, dispunem de camioane/Autoutilitare 3.5T cu lift și camioane cu macara pentru locuri greu accesibile sau unde nu există posibilitatea de a descarca marfa cu stivuitor sau macara. Oferim experiențe personalizate în funcție de cerințele clientului. Puteți opta pentru închirierea de camioane sau Autoutilitare 3.5T cu șofer pe durata unei zile sau pentru un număr nelimitat de zile având posibilitatea de a gestiona direct transporturile și rutele. Vă stăm la dispoziție și în varianta închirierii de camioane/Autoutilitare 3.5T cu posibilitatea organizării traseelor în colaborare cu echipa noastră pentru o optimizare a timpului și a costurilor.